Az interneten hallgatható és letölthető a Kormányváltó szövetség hivatalos kampány dala.

Az igazán sokszínű és rengeteg mondanivalóval rendelkező dalba itt tud belehallgatni:

http://www.youtube.com/watch?v=GndJWXioG0Q

 

Kérem, hogy össze meg barátaival, küldje el ismerőseinek, rokonainak, szomszédjának, hogy minél többen meghallhassák a dalt és üzenetét!

Találkozunk Április 6-án a fülkéknél!!

3 éveMEGOSZTÁS

A választás az érvek versenye.

Az emberek megérdemlik, hogy a bizalmukért versengő jelöltek ütköztessék álláspontjaikat arról, milyen terveik, elképzeléseik vannak szűkebb környezetük és az ország jövőjéről.

Tisztelt Navracsics Tibor képviselőjelölt Úr,
remélem, Ön is egyetért azzal, hogy ehhez a döntéshez nem elegendőek a plakátokra festett jelszavak, a sajtóban megjelent egyoldalú kinyilatkoztatások.

Ezért ezúton kihívom Önt egy nyilvános vitára, ahol mindketten elmondhatjuk, mit kívánunk tenni megválasztásunk esetén.

3 éveMEGOSZTÁS

Négy magyar is helyet kapott az EU 20 legszegényebb régiói között 2011-ben. Az Eurostat régiók fejlettségét mutató friss kimutatásában néhány vaskos meglepetés is előfordul. Pozsony például az ötödik legmagasabb egy főre jutó GDP-vel rendelkezett az EU 272 térsége közül.

3 éveMEGOSZTÁS

Az MSZP parlamenti jelöltjei az Összefogás 2014. veszprémi fórumán a közbiztonsággal és a rendvédelmi szervezeteknél dolgozók helyzetével foglalkoztak. Pál Béla, a veszprémi 1. sz oevk. országgyűlési képviselő jelöltje a bevezetőjében fontosnak tartotta elmondani, hogy képviselőként nagyon lényeges számára az, hogy az állampolgárok megismerjék az MSZP minden szakterületének a jövőbeni programját és az egyik ilyen fontos terület a közbiztonság kérdése.

3 éveMEGOSZTÁS

A csütörtöki rezsivédelmi gyűlés apropóján tartott sajtótájékoztatót Hartmann Ferenc, önkormányzati képviselő és Mihályi Balázs a pénzügyi- és költségvetési bizottság szakértője.

3 éveMEGOSZTÁS

A Magyar Szocialista Párt aláírásgyűjtésbe kezdett azért, hogy a stadionépítésre szánt összegeket inkább az egészségügy megmentésére fordítsák. Pál Béla a kormányváltó összefogás képviselőjelöltje, szerdán a megyei kórház előtt tartott sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy a jelenlegi kormánytagok ellenzékben az egészségügy rendbetételét sürgették. Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy erre az Orbán kormánynak az eltelt három és sem volt elegendő, mert mára a kórházak már nagyon nehéz helyzetbe kerültek.

3 éveMEGOSZTÁS

Oroszország hitelt nyújt Magyarországnak a paksi két új reaktor megépítésére. Erről egyezett meg Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz államfő és Orbán Viktor magyar kormányfő. Orbán Viktor a szerződések aláírása előtt senkivel nem konzultált, senkitől sem kért felhatalmazást. A hitel nagysága a legóvatosabb becslések szerint is 3000 milliárd forint. Ez Magyarország történetének legnagyobb egy összegben felvett kölcsöne.

3 éveMEGOSZTÁS

Röviden megfogalmazva intenzíven folytatódott az egészségügy leépítése. A súlyos válságtüneteket a kormány továbbra is agresszív kommunikációval próbálja elfedni. A 2014. évi választások miatt tompítani igyekszik az egészségügy minden területét érintő feszültségeket, de eddig mindenki csak annyi pénzt kapott bajai orvoslásához, amennyi ahhoz elég, hogy csendben maradjon.

3 éveMEGOSZTÁS

„A választási kampányunk célja kettős. Az egyik, hogy az Orbán-rendszer valódi világlátását és természetét megmutassuk az embereknek. A másik, hogy bemutassuk sajátunkat” – írja Mesterházy Attila a HVG jövő évi választás tétjéről szóló sorozatában.

4 éveMEGOSZTÁS
Maffia alakult a területalapú támogatások lenyúlására

Az MSZP mezőgazdasági szakpolitikusa szerint alapos a gyanú arra, hogy az európai uniós területalapú támogatások "lenyúlására egy maffia alakult".

Gőgös Zoltán szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a hozzá eljuttatott belső információk alapján a sárvári Baromfi Piac Kft. tavaly úgy vett föl több mint húszmillió forint uniós támogatást, hogy nem földhasználó.

4 éveMEGOSZTÁS

Oldalak